ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΣΤΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
Greece, Lefkada, Kastos.
Active
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΣΤΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
Active
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΣΤΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
Active
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΣΤΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
Active
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΣΤΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
Listing status: Active
Property type: Land
Property ID: 1
Built year: 2018
House size: 800 Sqrt

Το νησί Καστός Λευκάδος βρίσκεται στα Επτάνησα του Ιουνίου. Έχει επιφάνεια 7 με 8 χιλιάδες περίπου στρέμματα. Απέχει από το Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας 7 μίλια. Συνορεύει με τα νησιά Κάλαμος, Μεγανήσι, Σκορπιός και Ιθάκη. Η απόσταση από το Μεγανήσι είναι 1 μίλι, από το Σκορπιό 15 μίλια και από την Ιθάκη 18 μίλια. Έχει πολλές καθαρές αμμώδεις παραλίες και κρυστάλλινα νερά. Το νησί είναι καλυμμένο κυρίως με ελαιόδεντρα και δευτερευόντως με θάμνους. Υπάρχει ένα χωριό με την επωνυμία «Καστός» με πληθυσμό περίπου 700 κατοίκων. Υπάρχει μεγάλη οικοδομική ανάπτυξη σε εξοχικές κατοικίες και ξενώνες. Υπάρχει νερό και ρεύμα, και παραλιακός δρόμος με άσφαλτο.
Στο νησί υπάρχει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη με ιστιοπλοϊκά σκάφη και με ξένους τουρίστες. Το καλοκαίρι επισκέπτονται το νησί πάνω από 3.000 κότερα.
Στο ανωτέρω νησί πωλείται ένα οικόπεδο με επιφάνεια 42.800m2 με ιδιόκτητη παραλία. Στο οικόπεδο αυτό έχουν εκπονηθεί σχέδια για ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας πέντε αστέρων 8.000m2 αλλά δεν έχουν υλοποιηθεί.

Ακολουθούν φωτογραφίες και η αρχιτεκτονική απεικόνιση της ξενοδοχειακής μονάδας.


Reviews

Fantastic place

4
Apartment in the heart of South Melbourne are perfect - well equipped and a good size. The bed is very comfortable (soft), the heating is excellent and the apartment is clean and clair. The location is really good - 5 minutes walk from the central shopping street and from a range of good restaurants.
2014-12-15 15:57:13

Add Review
Title
Comment
Rating


Type the characters you see in the picture above into the box below.
Please past text to modal